"It's nice to mix business with pleasure."

Omgeving

B2B Apartments > Omgeving

Dagelijkse luxe, hemels comfort

B2B Luxury Apartments is gelegen in het mondaine Knokke, het Monaco van het Noorden aan de Belgische Kust.
Met een geweldig zicht op Duinbergen en De West-Vlaamse polders heeft B2B Luxury Apartments alvast één troef op zak.

Hiernaast bestaat het complex uit luxueuze appartementen van 120m² die elk beschikken over de nieuwste snufjes. Geniet van alle faciliteiten zoals fitness, Watersport, top sterrenrestaurants en dit alles op 2 minuten loopafstand.

Ga op ontdekking in de binnenstad en geniet van de overheersende netheid in de geweldige winkelstraten waar topmerken zoals Hermes, Louis Vuitton, Chanel,… hun plaats hebben.

Strand & natuur

Op 10 minuten lopen van het strand bent u zo aan meer dan 20 verschillende strandbars waar men van het ontbijt tot de avondaperitief kan vertoeven op europa’s properste stranden en zwemzones!

De stad Knokke heeft natuurlijk ook meer dan alleen maar winkelstraten en stranden! Zo zijn er ook de tal van evenementen, zowel sportief als op cultureel vlak, kortom een leuke stad om in te vertoeven.

Veiligheid is ook troef in de stad Knokke, men kan hier veilig met zijn bezittingen en kinderen de stad in zonder angst voor diefstal of agressie!
De Wandel- en fietsdijk die van Knokke tot in het natuurreservaat “Het Zwin” loopt is een must voor wandelaars en fietsers.

En zoveel meer...

Zo kunnen we nog tal van animaties opnoemen maar de beste manier is uw verblijf bij ons boeken zodat wij u een zorgeloos verblijf kunnen aanbieden.

Dit zijn dan ook een paar de redenen waarom “B2B Luxury Apartments” zijn accommodaties opent in deze stad!

Heeft u interesse in een verblijf bij B2B Luxury Apartments?
Klik hieronder om meteen te reserveren.

Royal Zoute Golf Club

Tennis & golf

Niet te vergeten de prachtige Royal Zoute Golf Club en de levendige Royal Tennis Club met avondanimatie in het restaurant en discotheek de “Knokke Out”.
Website Royal Zoute Golf Club